woensdag 25 september 2024

Voet Energy Solutions op de Vakbeurs Energie 2024!

Op 15, 16 en 17 oktober zijn wij aanwezig op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen, je kunt ons vinden in hal 6, stand B008. Het is dé plek waar de toekomst van duurzame energieoplossingen en de nieuwste technologische ontwikkelingen centraal staan. We nodigen je van harte uit om onze stand te bezoeken en kennis te maken met onze nieuwste innovaties op het gebied van tijdelijke energievoorzieningen.

Vakbeurs Energie bezoeken? Bestel t/m 14 oktober hier jouw gratis toegangskaart t.w.v. 50,-.

Als specialist in synchrone netovernames, het leveren van duurzame energieoplossingen voor tijdelijke noodstroominstallaties en verhuur van (hybride) aggregaten, accupakketten en trafostations delen wij graag onze expertise om jou te helpen. Kom je vast te zitten door netcongestie, (nog) geen vaste netaansluiting op jouw werklocatie of een tijdelijke stroomonderbreking? Een tijdelijke stroomoplossing biedt dan de uitkomst.

Laadpartner Vakbeurs Energie
Als laadpartner van de Vakbeurs Energie faciliteren we het Voet laadplein bij de Brabanthallen. Exposanten en bezoekers kunnen hier hun volledig elektrische auto gratis opladen tijdens de beursdagen. Dit is de kans om kennis te maken met onze Blue Battery Box, die deze laadoplossing mogelijk maakt! Meer informatie of verder kennismaken met onze laadoplossingen? Bezoek onze stand in hal 6 (stand B006). We vertellen je graag meer over onze mobiele laadoplossingen onder het genot van een kopje koffie.

Naast het laadplein faciliteren we ook de laadstraat voor het Test & Drive parcours met onze mobiele snelladers. Elektrische auto’s kunnen hier in een half uur van 5% tot 80% geladen worden.

Vakbeurs energie 2024 | 15-17 oktober | Brabanthallen, Den Bosch | Hal 6 | Stand B008 | We kijken er naar uit om je te zien!